More Than Beauty Academy

tervetuloa More than Beauty Academyn verkkokauppaan!

”Voit muuttaa maailman olemalla oma itsesi, jos niin tahdot.”

Tärkein lähtökohta More than Beauty Academyn valmennuksille on tahtotilamme vaikuttaa siihen, että jokainen löytäisi ”parhaan itsestään” ja osaamisestaan – sekä haluaisi kehittyä ja kehittää itseään, ennen muuta itseään varten.

Me uskomme More than Beauty Academyssä, että jokaisessa ihmisissä uinuu valtava voimavara, joka vain odottaa ”käyttöönottoa”. Uskomme, että valmennuksien avulla osallistujat voivat vahvistaa itsetuntoaan ja uskaltavat olla vahvemmin sitä, mitä he luonnostaan ovat.

Valmennuksissa opit, kuinka voit olla oma itsesi, opit tarkentamaan omat arvosi, jotta voi olla uskollinen omalle jutullesi. Valmennukset antavat sinulle eväitä kehittää itseäsi. Ole siis valmis harjoittelemaan ja ole utelias tekemään töitä oman kehittymisen eteen. Kokeilun ja erehdyksen kautta opit, ja mukavuusalueelta poistumisen myötä kehityt.

Valmennuksiemme päätavoitteena on rohkaista jokaista löytämään oman elämänsä johtajuus ja pitämään omia ainutkertaisia ominaisuuksia pikemminkin vahvuuksina kuin heikkouksina.

Maailma ei tarjoa meille vakuuttavaa ja palkitsevaa tarkoitusta, elämäntehtävää, vaan jokaisen on itse tarkoituksenmukaisesti suunniteltava, millaiseksi haluaa oman elämänsä muodostuvan. Sen jälkeen on valittava vaihtoehtojen välillä ja johdettava itseä kohti sitä, mitä haluaa olla. Se on liian arvokas asia jätettäväksi sattuman varaan.

More Than Beauty Academyn valmennukset ovat suunniteltu eteenpäin vieviksi toimintamalleksi, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa harjoitusten avulla.

Valmennukset ovat polku voimaantumiseen ja jopa uudelle uralle.

 • Catwalk by Sonja

  Tervetuloa Catwalk by Sonja -nettivalmennukseen! Haluatko oppia kävelemään catwalkilla kuin ammattilainen?  Osallistu neljän viikon mittaiselle nettikurssille, jossa kaikki materiaalit ovat käytössäsi heti alusta alkaen. Mitä saat kurssilta: - Selkeät ja…

  49  / hlö
 • Elämänvoimaa – eroon kiloista ja suruista by Nina Mikkonen

  Kaipaatko piristystä päiviisi ja haluatko tuntea olosi kevyemmäksi sekä henkisesti että fyysisesti? Suurin pudottaja -kilpailun voittaneen Nina Mikkosen luotsaama Elämänvoimaa - eroon kiloista ja suruista -nettivalmennus auttaa sinua kokonaisvaltaiseen muutokseen.…

  49  / hlö
 • star badge
  Kruunukuvaus, missit

  Löydä paras versio itsestäsi ja kohota itsevarmuuttasi

  Basic Beauty

  Onko unelmasi olla Miss Suomi? Haluaisitko olla rohkeampi? Onko haaveesi julkinen esiintyminen? Haluaisitko että sinulla on vahvempi itsetunto? Jos vastasit yhteen kysymykseen näistä kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle. Basic…

  59  / hlö
 • star badge
  Catwalk

  Sukella catwalkin saloihin yhdessä Jutta Kyllösen kanssa

  Catwalk by Jutta

  Catwalk By Jutta – valmennuksessa sukelletaan catwalkin saloihin upean Jutan johdolla. Tällä 4 viikon valmennuskurssilla opettelet kantamaan itsesi kauniisti ja kääntymään korkokengillä kuin Miss Universe. Videoiden avulla voit ottaa oman…

  25  / hlö
 • star badge
  Sisäinen kuningatar

  Löydä omat vahvuudet ja parempi itsetunto

  Löydä sisäinen kuningattaresi

  Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on 5 viikon mittainen verkkokurssi, jonka tavoite on auttaa löytämään jokaisen omat vahvuudet ja kirkastamaan oman elämän unelmat sekä tavoitteet. Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain…

  35  / hlö
Lähde mukaan elämäsi matkalle

“Itsensä kehittäminen on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista nykymaailmassa ja uralla kehittymisen kannalta.”

Alina Voronkova, Miss Suomi 2018

Lähde mukaan elämäsi matkalle

“Mikään ei tule ilmaiseksi. Tee töitä päämäärätietoisesti, panosta siihen, mikä on sinulle merkityksellistä. Tarjoa parasta osaamistasi ja kehitä ammattitaitoasi. Aina”

Saija Palin, Yrittäjä, Miss Suomi 1999 perintöprinsessa

Lähde mukaan elämäsi matkalle

“Ole oma itsesi, älä ikinä lähde kopioimaan muita. Älä ajattele, että sinun pitää olla tietynlainen tai sinun tulee puhua tietyllä tavalla. Kukaan muu ei ole sinä. Sinun valttikorttisi olet sinä.”

Shirly Karvinen, Miss Suomi 2016

Lähde mukaan elämäsi matkalle

“Älä pelkää pahinta. Älä epäröi — uskalla valita oma brändipolkusi.”

Sara Chafak, Miss Suomi 2012

Lähde mukaan elämäsi matkalle

“Käännä negatiivinen positiiviseksi voimavaraksi. Kun kaadut, nouse ylös! Jokainen kaatuu joskus, pyyhi pölyt ja mene eteenpäin.”

Niina Kuhta, yrittäjä, Miss Plus Size 2018