More Than Beauty Academy

Basic beauty

Ole aidosti paras versio itsestäsi

More than Beauty Academyn Basic Beauty – valmennuksen tavoite on vahvistaa sisäistä itsetuntoa. Me More than Beauty Academyssä uskomme, että myös ulkoinen olemus vahvistuu sen myötä.
 
Valmennuksessa läpikäymme myös ryhdin, katseen ja liikkumisen salaisuuksia ja avaamme niiden merkitystä, sillä tänä päivänä lähes kaikissa työtehtävissä tarvitaan edustavuutta. Siten se, miltä näytämme, luo ensivaikutelmaa voimakkaammin kuin se, mitä sanomme. Eli jos haluat luoda itsestäsi sellaisen ammattimaisen vaikutelman, mitä olet, heti ensi hetkestä alkaen, on panostettava myös ensivaikutelmaan.
 

Basic-valmennuskokonaisuus soveltuu ihan kaikille, sillä kokonaisuudessa olevat valmentajat ovat jokainen oman osaamisalueensa vahvoja asiantuntijoita ja heidän oppiensa avulla rakennat tulevaisuutesi ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia hakien ja löydät harjoitteiden avulla polkuja omiin sisäisiin voimavaroihisi. Basic-kokonaisuuden myötä sinulla on enemmän uskallusta lähteä kohti sitä, mikä on sinulle merkityksellistä, sekä panna itsesi likoon niiden asioiden puolesta, jotka koet itsellesi tärkeiksi. 

On päivänselvää, että mikäli haluat saavuttaa jotain merkittävää elämässäsi, sinulla tulee olla tavoitteita. Tässä koulutuksessa opit, kuinka ensimmäinen asia, joka monesti voi tuntua myös siltä vaikeimmalta asialta, on opetella valinnan tekemistä (joka samanaikaisesti tarkoittaa jonkin karsimista pois): sinun tulee päättää, mitä oikeastaan haluat, ja asettaa itsellesi selkeä tavoite.

Kouluttajina toimii mm. More than Beauty Academyn arvo- ja koulutusstrategi Jaana Villanen, Sunneva Sjögrén, Katja Pasanen, Anna- Helena Saariaho, Leena Sarvi, Jutta Kyllönen ja Marja- Leena Haapanen

ALOITA VALMENNUS KUN SINULLE ITSELLESI SOPII.

Saat ostosi jälkeen aktivointilinkin sähköpostiisi. Aktivoi valmennus linkistä kun haluat aloittaa valmennuksen. 

Huomioithan että valmennus on aktivoitava 3 kk kuluessa ostosta. 

Valmennuksen sisältö on käytettävissäsi valmennuksen keston ajan (8 viikkoa) sekä ylimääräiset kaksi viikkoa, jonka jälkeen sisältö ei ole enää saatavilla. 

Kaikki materiaali pysyy täällä avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin.

Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Voit itse määrittää, kuinka paljon haluat harjoitteita tehdä ja kuinka syvälle haluat omaa itsetuntemustasi viedä. Olet oman elämäsi asiantuntija, joten hyvinvointisi vahvistuu juuri toivomallasi tavalla.

”Tee se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä”

MITÄ ON BASIC BEAUTY

Perusasiat haltuun. 

Basic Beauty- koulutuksessa treenataan mieltä ja löydetään niitä asioita, joissa olemme vahvoja.

Koulutuksessa opitaan huomamaan, mihin hyvään itsessäsi ja tekemisessäsi voisit alkaa kiinnittää huomiota. Täten vahvistat itsetuntoasi.

Omat vahvuudet, kyvyt, lahjakkuudet, onnistumiset opitaan nostamaan mielessä pintaan. Lisäksi etsitään oma tyyli ja harjoitellaan catwalkin alkeet. 

”Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla. Nauti matkasta”

VALMENNUSKOKONAISUUS

Uutta oppimassa.

Valmennuskokonaisuudessa on kyseessä pikakurssi itseen, omaan kasvutarinaan. Valmennuksessa pureudutaan jokaiselle tärkeisiin kysymyksiin kuten “kuka minä olen” ja “mitä minä haluan”, jossa on laajalti kysymys oman tahdon löytämisestä ja itsensä rohkaisemisesta. 

Itsensä johtamiseen liittyy monesti myös tyypillisiä naisellisia ominaisuuksia, joista yksi on taipumus olla mielettömän ankara itseään kohtaan. Tämä näyttäytyy monen menestyneen naisen elämässä siten, että hän on täysin anteeksiantamaton itseään kohtaan kaikissa olosuhteissa. Me More than Beauty Academyssä uskomme, että pystymme auttamaan jokaista naista löytämään omat mahdollisesti uinuvat voimavarat. 

VIIKKO-OHJELMA

Jokainen viikko sisältää:

– Jokaiseen osa-alueeseen liittyvän valmentajan henkilökohtaisen videoluennon.
 
– Itse tehtäviä kirjallisia harjoitteita kuhunkin osa-alueeseen liittyen.
 
– Vahvistavia kuunneltavia mielikuvaharjoitteita.
 
– Vinkkejä viikon aiheisiin.
 

LÖYDÄ PARAS VERSIO ITSESTÄSI

Verkkokurssi sopii sinulle, jos:

– Haluat olla rohkeasti oma itsesi.
 
– Haluat vahvistaa omaa itseluottamustasi.
 
– Haluat tiedostaa omat vahvuutesi.
 
– Haluat oppia positiivisen viestinnän merkityksen.
 
– Haluat kirkastaa omaa osaamistasi.
 
– Haluat saavuttaa omat unelmasi.
 
– Haluat olla paras versio itsestäsi.

NYT ON SE OIKEA AIKA

Ota vastuu itsesi kehittämisestä.

Emme voi aina vaikuttaa siihen kaikkeen, mitä elämä tuo eteen. Vaikka olisi tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, emme tiedä, missä kohtaa tämä on edessämme. Menestys ei tule sattumalta. Jos jäämme odottamaan oikeaa hetkeä tehdä työtä, jota rakastaa täysillä ja intohimolla, sitä ei ehkä koskaan tule. On otettava vastuu omasta kehittämisestään. Suunnitelmista omasta kehittymisestämme olemme vastuussa kukin itse. Tätä vastuuta ei voi eikä tulisi sälyttää tätä toiselle. Pahimmassa tapauksessa myöhemmin miettii, että olisi vain pitänyt uskaltaa. 
 
Kuulemme paljon, että olemalla aito ja paras versio itsestäsi pärjäät lopulta parhaiten. Mutta joskus polku omaan itsetuntemukseen ja itseen ei ole selkeä ja uskallus rakentaa omaa uraa saattaa olla estynyt tästä syystä. Omaa tekemistään voi ja kannattaakin verrata ihailemiinsa ihmisiin, mutta itseään ei tulisi määritellä toisten kautta. Itsetuntemuksen avulla voit päästä omista lukoistasi ja uskaltaa! Vahvasta itsetuntemuksesta lähtee uskalluksemme tehdä sitä, mitä haluamme ja mihin uskomme ja voimme luottaa omaan tekemiseemme.
 
Me More than Beauty Academyssa uskomme että voimme auttaa juuri sinua löytämään omat vahvuutesi ja menestymään omalla urallasi. 
 
Tervetuloa mukaan matkalle, joka voi muuttaa elämäsi suunnan. 
Verkkokauppa

tarjoaa sinulle

Badge
Sukella catwalkin saloihin yhdessä Jutta Kyllösen kanssa

Catwalk by Jutta

Catwalk By Jutta – valmennuksessa sukelletaan catwalkin saloihin upean Jutan johdolla. Tällä 4 viikon valmennuskurssilla opettelet kantamaan itsesi kauniisti ja kääntymään korkokengillä kuin Miss Universe. Videoiden avulla voit ottaa oman aikasi ja kelata ja pysäyttää videon, milloin haluat. Kaiva itsevarmuutesi esiin ja kuvittele jokainen harjoitus niin kuin olisit esiintymässä ja ottamassa lavan haltuun. Laita musiikki soimaan taustalle ja lähde tutustumaan Jutan mukana Catwalkin saloihin! Lue lisää valmennuksesta täältä.
25 € TILAA
Badge
Löydä omat vahvuudet ja parempi itsetunto

Löydä sisäinen kuningattaresi

Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on 5 viikon mittainen verkkokurssi, jonka tavoite on auttaa löytämään jokaisen omat vahvuudet ja kirkastamaan oman elämän unelmat sekä tavoitteet. Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitusharjoituksia, joten on hyvä varata myös kynä ja paperia. Kaikki materiaali pysyy avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin. Valmennuksessa pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi. Sinä olet arvokas. Valmennuksen tavoite on että minäkuvasi selkeytyy, itseluottamuksesi kasvaa ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. Lue lisää valmennuksesta täältä.
35 € TILAA