More Than Beauty Academy

More than Beauty Academy on kehitetty naisten itsetunnon ja kehittämisen poluksi.

Valmennukset ja koulutukset ovat polku voimaantumiseen ja jopa uudelle uralle.

More than Beauty Academyn koulutuksen perusrakenteen on suunnitellut ja kehittänyt Sunneva Sjögrénin näkemyksen ja toiveiden mukaisesti vahva koulutuksen ja kehittämisen ammattilainen, erikoisjuristi, ammatillinen opettaja Jaana Villanen.Villanen on myös näyttötutkintomestari, tuotekehittäjä ja palvelumuotoilija, joka oli Akatemian perustaa suunnitellessa toiminut yrittäjänä jo yli 20 vuotta ja kouluttanut tuhansia naisyrittäjiä.

Sunneva Sjögrén on toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta, myynnin- ja markkinoinnin vahva ammattilainen. Sunneva on myös tuotekehittäjä, LCF- Life Coach, luennoitsija ja valmentaja, jonka vahvuus on auttaa ihmisiä löytämään vahvempi versio itsestään. 

More than Beauty Academystä oli alusta saakka tavoitteena rakentaa koulutuskokonaisuuksia, jotka antavat eväitä mukanaoleville itsetuntemukseen, mutta ennen muuta oman urapolun rakentamiseen, tuotekehitykseen ja yrittämiseen, jotka ovat alati muuttuvassa maailmassa välttämättömiä taitoja hallita. 

Alusta saakka More than Beauty Academy on panostanut laatuun, toimivuuteen ja vaikuttavuuteen.

Sunneva Sjögrén ja Jaana Villanen ovat vuosia tehneet työtä naisten voimaannuttamisen eteen. More Than Beauty Academy on vuosien kehityksen tulos. Tärkein lähtökohta More than Beauty Academyn valmennuksille on tahtotilamme vaikuttaa siihen, että jokainen löytäisi ”parhaan itsestään” ja osaamisestaan – sekä haluaisi kehittyä ja kehittää itseään, ennen muuta itseään varten.

Me uskomme More than Beauty Academyssä, että jokaisessa ihmisissä uinuu valtava voimavara, joka vain odottaa ”käyttöönottoa”. Uskomme, että valmennuksiemme avulla osallistujat voivat vahvistaa itsetuntoaan ja uskaltavat olla vahvemmin sitä, mitä he luonnostaan ovat.

Valmennuksiemme päätavoitteena on rohkaista jokaista löytämään oman elämänsä johtajuus ja pitämään omia ainutkertaisia ominaisuuksia pikemminkin vahvuuksina kuin heikkouksina.

Oletko paras versio itsestäsi?

Emme voi aina vaikuttaa siihen kaikkeen, mitä elämä tuo eteen. Vaikka olisi tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, emme tiedä, missä kohtaa tämä on edessämme. Menestys ei tule sattumalta. Jos jäät odottamaan oikeaa hetkeä tehdä työtä, jota rakastat, sitä ei ehkä koskaan tule. On otettava vastuu omasta kehittämisestään. Vastuuta omasta kehittämisestä ei voi eikä tulisi sälyttää tätä toiselle. Pahimmassa tapauksessa myöhemmin miettii, että olisi vain pitänyt uskaltaa. 

Kuulemme paljon, että olemalla aito ja paras versio itsestäsi pärjäät lopulta parhaiten. Mutta joskus polku omaan itsetuntemukseen ja itseen ei ole selkeä ja uskallus rakentaa omaa uraa saattaa olla estynyt tästä syystä. Omaa tekemistään voi ja kannattaakin verrata ihailemiinsa ihmisiin, mutta itseään ei tulisi määritellä toisten kautta. Itsetuntemuksen avulla voit päästä omista lukoistasi ja uskaltaa! Vahvasta itsetuntemuksesta lähtee uskalluksemme tehdä sitä, mitä haluamme ja mihin uskomme ja voimme luottaa omaan tekemiseemme.

Valmennuksemme auttavat sinua pysähtymään ja miettimään sinulle tärkeitä asioita, sillä juuri pysähtyminen on alku matkalle, kun tavoitteenasi on olla vahva oma itsesi. Kaikki starttaa päätöksestäsi lähteä kulkemaan kohti tavoitettasi pienin askelin. Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla, vaan voit nauttia uskomattomasta matkasta kohti entistä vahvempaa itsetuntemusta. 

”Voit muuttaa maailman olemalla oma itsesi, jos niin tahdot.”

Siirry kauppaan ja tilaa nyt!

”Voit muuttaa maailman olemalla oma itsesi, jos niin tahdot.”


Tärkein lähtökohta More than Beauty Academyn valmennuksille on tahtotilamme vaikuttaa siihen, että jokainen löytäisi ”parhaan itsestään” ja osaamisestaan – sekä haluaisi kehittyä ja kehittää itseään, ennen muuta itseään varten.ota yhteyttä