More Than Beauty Academy

LÖYDÄ SISÄINEN KUNINGATTARESI

Tervetuloa mukaan matkalle!

Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on 5 viikon mittainen verkkokurssi, joka tarjoaa matkan omien vahvuuksien löytämiseen, unelmien kirkastamiseen ja matkan parhaimpaan versioon omasta itsestäsi.  

Valmennuksen tavoite on että minäkuvasi selkeytyy, itseluottamuksesi kasvaa ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee.

Valmentajana toimii LCF Life Coach Sunneva Sjögrén

Löydä sisäinen kuningatar -valmennus on syntynyt palavasta halusta auttaa kaikkia naisia löytämään omat vahvuudet ja vahvistamaan omaa itsetuntoa. Sunneva on äiti, yrittäjä ja valmentaja, joka on vuosien varrella valmentanut ja ohjannut lukuisia naisia löytämään omat vahvuudet ja etenemään urallaan. Valmentajana Sunneva on  innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunneva haluaa auttaa sekä haastaa ihmisiä löytämään oman sisäisen hehkun sekä saada jokaisen ääni kuuluville.

Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitusharjoituksia, joten hyvä on varata myös kynä ja paperia. Kaikki materiaali pysyy avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin. 

Valmennuksessa pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi.

Sinä olet arvokas. 

Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Voit itse määrittää, kuinka paljon haluat harjoitteita tehdä ja kuinka syvälle haluat omaa itsetuntemustasi viedä. Olet oman elämäsi asiantuntija, joten hyvinvointisi vahvistuu juuri toivomallasi tavalla.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Sunneva Sjögrén

5 viikkoa

ALOITA VALMENNUS KUN SINULLE ITSELLESI SOPII.

Saat ostosi jälkeen aktivointilinkin sähköpostiisi. Aktivoi valmennus linkistä kun haluat aloittaa valmennuksen. 

Huomioithan että valmennus on aktivoitava 3 kk kuluessa ostosta. 

Valmennuksen sisältö on käytettävissäsi valmennuksen keston ajan ( 5 viikkoa) sekä ylimääräiset kaksi viikkoa, jonka jälkeen sisältö ei ole enää saatavilla. 

Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitus harjoituksia, joten hyvä on varata myös kynä ja paperia.

Kaikki materiaali pysyy täällä avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin.

Valmennus sisältää paljon erilaisia harjoituksia jotka on tarkoin valittu auttamaan matkalla kohti parempaa itsetuntemusta. LCF Life Coach – valmentaja Sunneva Sjögrén on valinnut huolella kaikki harjoitukset laajasta valmentajan harjoitus valikoimasta, jotka voisivat parhaiten palvella sinua tällä matkalla.  Valmennus sisältää myös läsnäolo harjoituksen, jolla voit rauhoittaa mielesi ennen kuin käyt tekemään harjoituksia.

Läsnäolo harjoitus on n. 3 minuuttia kestävä. Harjoituksella saat rauhoitettua mielesi ja pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi. Sinä olet arvokas.

Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Voit itse määrittää, kuinka paljon haluat harjoitteita tehdä ja kuinka syvälle haluat omaa itsetuntemustasi viedä. Olet oman elämäsi asiantuntija, joten hyvinvointisi vahvistuu juuri toivomallasi tavalla.

Valmennus sisältää joka viikko mm.

  • Sunnevan videotervehdyksen
  • Kirjoitusharjoituksia
  • Mielikuvaharjoituksia

”Tee se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä”

Viikko yksi

Kuka minä olen, kuka minä haluan olla. 

Ensimmäisellä viikolla käymme läpi kuka minä olen ja kuka minä haluan olla.

Kuulemme paljon, että olemalla aito ja paras versio itsestäsi pärjäät lopulta parhaiten. Mutta joskus polku omaan itsetuntemukseen ja itseen ei ole selkeä ja uskallus rakentaa jopa omaa uraa saattaa olla estynyt tästä syystä. Omaa tekemistään voi ja kannattaakin verrata ihailemansa ihmisiin, mutta itseään ei tulisi määritellä toisten kautta. Itsetuntemuksen avulla voit päästä omista lukoista ja uskaltaa! Vahvasta itsetuntemuksesta lähtee uskalluksen tehdä sitä, mitä haluamme ja mihin uskomme ja voimme luottaa omaan tekemiseen.

Paremman itsetunnon rakentaminen alkaa, kun selvitämme kuka minä olen ja  mitä minä haluan. Parempi itsetunto rakennetaan pienin askelin, kuunnellen omaa itseämme. Teemme toimintasuunnitelman ja alamme matkan kohti omaa sisäistä kuningatartaan.

”Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla. Nauti matkasta”

Viiikko kaksi

Positiivisuus

Positiivinen asenne ei tarkoita sitä, että hymyillään hampaat irvessä silloinkin kun on vaikeaa. Myönteinen ajattelu ja asenne on työkalu sinulle, jonka avulla voit auttaa itseäsi jaksamaan vastoinkäymisten kohdatessa.

On helppoa olla positiivinen kun kaikki on hyvin. Mitä hyvää siinä on, että sairastuu, jää työttömäksi, käy läpi avioeron, saa epäoikeudenmukaista kohtelua elämässään tai joutuu haukkumisen kohteeksi. Tilanteen kieltäminen ja teeskenteleminen että kaikki on hyvin, ei auta. Mitä on positiivinen ajattelu ? Miten myönteinen ajattelu voi auttaa ?

Se, että teeskentelisimme kaiken olevan hyvin ja hymyilisimme hampaat irvessä vaikka sydän olisi riekaleina, on näennäispositiivisuutta. Se, että postaamme sosiaaliseen mediaan kauniita mietelauseita ja kuitenkin omassa elämässä ajattelemme sekä käyttäydymme negatiivisesti, on myös näennäispositiivisuutta, jonka tarkoituksena yleensä on saada muut pitämään meistä.

Positiivinen asenne on työkalu. Ikävä tilanne on edelleen ikävä tilanne. Positiivinen ajattelu ei poista tilannetta mutta positiivisen ajattelun avulla ongelmista selviää helpommin.

Tällä viikolla teemme harjoituksia joiden on tarkoitus auttaa sinua löytämään positiivinen asenne. Valmennukseen olemme  koonnut sinulle harjoitteita, joiden äärelle voit aina palata uudelleen. Ota käyttöösi jokapäiväiseen elämään näitä harjoitteita ja pikkuhiljaa alat huomaamaan miten myönteinen vaikutus alkaa virtaamaan elämääsi.

Viikko kolme

Vaikeuksien käsitteleminen

Jokainen meistä kohtaa elämässään vaikeita asioita ja hetkiä. Se on lähes väistämätöntä elämässä. Joskus haasteet ovat meistä täysin riippumattomia. Esimerkiksi koronavirus pisti koko maailman polvilleen. Tilanne johon meistä jokainen joutui, tavalla tai toisella, oli kaikille uusi ja haasteellinen.

On aikoja, jolloin kaikki tuntuu haasteelliselle. Voi tuntua siltä,  että koko maailma on minua vastaan. Tuntuu että kaikki menee pieleen .  Elämä on täynnä  vastoinkäymisiä  ja kaikki takkuaa. Onko tuttua ?

Tällä viikolla keskitymme siihen, miten voisimme helpottaa vaikeiden asioiden kohtaamista ja niistä selviytymistä.

Viikko neljä

Itsensä arvostaminen ja vastavuoroisuus

`Itsevarmuus ei ole sitä, kun kävelet huoneeseen ja tunnet itsesi paremmaksi kuin muut. Itsevarmuutta on kävellä sisään ja olla vertaamatta itseään muihin `

Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan.  Ennen kaikkea, kohtele itseäsi hyvin.Kun puhut itsellesi kauniisti, opit rakastamaan itseäsi.

Meillä on tapana useasti alentaaa itseämme. ” No enhän minä osaa” ”En pysty” ” Olen liian sitä tätä ja tuota”  Vahingoitamme  itse itseämme huomaamatta. Kun ajattelemme etten kelpaa tai pysty, nousee kynnys automaattisesti korkeammalle. Määränpää häviää näkyvistä. Kun taas systemaattisesti kehumme ja kannustamme itseämme niin huomaamatta määränpää alkaa lähestyä.

Tällä viikolla keskitymme viestintään ja sen vaikutukseen.

Viikko viisi

Sisäinen kuningattaresi. Kuinka vahvistat omia vahvuuksiasi. 

Usein elämme elämää miettien, jopa liikaa, mitä minusta ajatellaan jos teen näin tai noin. Annamme liikaa ulkopuolisten mielipiteiden, miten minun pitäisi elämääni elää tai miltä minun pitäisi näyttää, vaikuttaa omaan ajatusmaailmaan. Tällä on hyvin negatiivinen vaikutus henkilökohtaiseen energiaamme. Itsensä vertaaminen muihin kannattaa oikeasti lopettaa. Jos emme lopeta sitä, huomaamme, että ajatuksistamme tulee totta: ajattelemme tarvitsevamme enemmän, joten tarvitsemmekin koko ajan enemmän. Noidankehä on valmis. Siitä voi murtautua vain uskomalla sydämessään, että itsellä on juuri tarpeeksi, ja että riittää, enemmän kuin hyvin.

Tällä viikolla keskitymme vahvistamaan omia vahvuuksiamme erilaisten harjoitteiden avulla.

Verkkokauppa

tarjoaa sinulle