More Than Beauty Academy

CATWALK BY JUTTA

Parhaat vinkit lava kävelyyn

Tervetuloa Catwalk By Jutta — valmennukseen, jossa sukelletaan catwalkin saloihin.

Valmennuksessa käymme läpi perusasioita, kuten miten kannat itsesi kauniisti ja käännyt kuin Miss Universe.

Harjoitus tekee mestarin. Videoiden avulla voit ottaa oman aikasi ja kelata ja pysäyttää videon milloin haluat.

Kaiva itsevarmuutesi esiin ja kuvittele jokainen harjoitus niin kuin olisit esiintymässä ja ottamassa lavan haltuun. Laita musiikki soimaan taustalle ja lähde tutustumaan Jutan mukana Catwalkin saloihin!

Valmentajana Jutta Kyllönen.

Jutta on tullut tutuksi Miss Suomi 2019 -kilpailusta. Jutta pääsi edustamaan Suomea Japaniin Miss International -kilpailuun jossa hän sijoittui hienosti top 15 parhaan joukkoon. Jutta on entinen tanssija, nykyisin hän on tunnettu upeasta Catwalk -kävelystään. Jutta on toiminut Catwalk -valmentajana mm. Miss Suomi 2020 -kilpailijoille. Jutta on valmentajana selkeä ja inspiroiva. Jutan positiivisuus ja energisyys tarttuu.

Tervetuloa mukaan!

Jutta Kyllönen

4 viikkoa

ALOITA VALMENNUS KUN SINULLE ITSELLESI SOPII.

Saat ostosi jälkeen aktivointilinkin sähköpostiisi. Aktivoi valmennus linkistä kun haluat aloittaa valmennuksen. 

Huomioithan että valmennus on aktivoitava 3 kk kuluessa ostosta. 

Valmennuksen sisältö on käytettävissäsi valmennuksen keston ajan (4 viikkoa) sekä ylimääräiset kaksi viikkoa, jonka jälkeen sisältö ei ole enää saatavilla. 

Kaikki materiaali pysyy täällä avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin.

Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Voit itse määrittää, kuinka paljon haluat harjoitteita tehdä ja kuinka syvälle haluat omaa itsetuntemustasi viedä. Olet oman elämäsi asiantuntija, joten hyvinvointisi vahvistuu juuri toivomallasi tavalla.

”Tee se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä”

Viikko yksi

Perusasiat haltuun. 

Ensimmäisellä viikolla käymme läpi perusasioita kuten ryhtiä ja vartalonlinjoja, mutta lähdemme treenaamaan myös perus poseerausta ja käännöstä.

”Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla. Nauti matkasta”

Viiikko kaksi

Uutta oppimassa.

Toisella viikolla keskitytään mm. lantion käyttöön kävelyssä, katseisiin ja haaraposeen- ja käännökseen.

Viikko kolme

Harjoitus tekee mestarin.

Kolmannella viikolla siirrytään toden teolla käännöksiin. Edelliset kerrat olemme käyneet läpi perusasioita, jotka on hyvä osata tähän mennessä ja muistutella aina välillä mieleen, jotta ne eivät unohdu.

Viikko neljä

Syvennytään asiaan, catwalkin perusasiat hallussa.

Neljännellä viikolla muistutellaan mieleen jo opittua ja opetellaan uusia käännöksiä. Tämän lisäksi mietitään esim. iltapuvun ja uimapuvun kantamista, mihin saatte tehtävän suoritettavaksi.

 Neljän viikon valmennuksen jälkeen olet käynyt läpi catwalkin perusasiat ja päässyt myös syventymään mm. käännöksiin ja erilaisten asujen kantamiseen.

Verkkokauppa

tarjoaa sinulle

Badge
Löydä paras versio itsestäsi ja kohota itsevarmuuttasi

Basic Beauty

Onko unelmasi olla Miss Suomi? Haluaisitko olla rohkeampi? Onko haaveesi julkinen esiintyminen? Haluaisitko että sinulla on vahvempi itsetunto? Jos vastasit yhteen kysymykseen näistä kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle. Basic Beauty : Kuinka olla aidosti oma paras versio itsestäsi. Basic-valmennus on kattava kokonaisuus, joka sisältää joka viikko ison määrän harjoitteita, videoluentoja ja vinkkejä. Yhä useammassa ammatissa joudumme olemaan esillä ja pitämään puheita. Basic -verkkokoulutuksen osa-alueet tarjoavat useissa eri ammateissa toimiville oppeja esiintymiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Koulutus tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden löytää itsevarman itsensä uudelleen elämän taitekohdassa. Lue lisää valmennuksesta täältä.
59 € TILAA
Badge
Löydä omat vahvuudet ja parempi itsetunto

Löydä sisäinen kuningattaresi

Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on 5 viikon mittainen verkkokurssi, jonka tavoite on auttaa löytämään jokaisen omat vahvuudet ja kirkastamaan oman elämän unelmat sekä tavoitteet. Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitusharjoituksia, joten on hyvä varata myös kynä ja paperia. Kaikki materiaali pysyy avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin. Valmennuksessa pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi. Sinä olet arvokas. Valmennuksen tavoite on että minäkuvasi selkeytyy, itseluottamuksesi kasvaa ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. Lue lisää valmennuksesta täältä.
35 € TILAA