More Than Beauty Academy

valmentajat

Sunneva

Sunneva Sjögrén on yrittäjä, LCF Life Coach, YJEAT, valmentaja, juontaja ja innostava puhuja, jonka intohimona on kaikenikäisten itsetuntemuksen vahvistaminen ja positiivinen viestintä.

Sunneva on työskennellyt myynnin ja markkinoinnin parissa yli 20 vuotta ja tuottanut Miss Suomi -kilpailua ja -kiertuetta vuodesta 2010 lähtien. Oma missio vain vahvistui Miss Suomi -kandidaatteja valmennettaessa.

”Tarvitsee olla supervahva, kun antaa itsensä julkisen arvostelun alle. Naisten voimaannuttaminen ja itsetunnon kohottaminen onkin suurin intohimoni.”

Sunneva on vuosien varrella valmentanut ja ohjannut lukuisia naisia löytämään omat vahvuudet ja etenemään urallaan. Sunneva on valmentajana innostava, avoin, eläväinen ja motivoiva. Sunneva haluaa auttaa sekä haastaa ihmiset löytämään oman sisäisen hehkun sekä saada jokaisen ihmisen äänen kuuluville. 

”Itsetuntoa ja itsevarmuutta vahvistamalla jokainen pystyy sanomaan ääneen oman sanomansa ja sen mitä haluaa. Kun uskot itseesi, maailma on sinun!”

Jaana VILLANEN

Jaana Villanen on More than Beauty Academyn koulutusstrategi ja senior advisor, arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintamuotoilija, puhuja, juontaja, sekä osallistava valmentaja ja kouluttaja, joka uskoo osaamisen kehittämisen loputtomaan mahdollisuuteen, jolla voidaan vaikuttaa tulevaisuuteen arvopohjaisesti.Jaana haluaa omassa tekemisessään  intohimoisesti edistää osaamisen kehittämistä ja merkityksellistä työelämää. Siksi hän tekee peräänantamattomasti sanansaattajana töitä käyttäen välineenä mission, vision ja arvojen tiekarttaa. Jaana näkee, että maailmaa voidaan muuttaa ja kehittää kantavaksi ja paremmaksi paikaksi elää ja yrittää, kun oivallamme, mikä meille on omassa elämässä tärkeää ja minkä koemme elämän tehtäväksemme.

Jaana toimii Sitrassa vanhempana neuvonantajana ja senior advisorina usealle eri yritykselle ja konsultoi kymmeniä yrityksiä liiketoiminnan arvopohjaisessa kehittämisessä. Jaana on kehittänyt arvopohjaisen #Valuetrainer-valmennuskonseptin, jonka avulla yrityksiä voidaan kehittää arvopohjaiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Jaana on ideoinut, käsikirjoittanut ja juontanut AlfaTv:llä nähdyn #Huippunaiset-tv-sarjan, jossa hänellä oli vieraana Suomen eturivin naisia kertomassa omia menestystarinoitaan.

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coach ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias opiskelija, joka haluaa alati oppia uutta ja kehittää omaa toimintaansa kyetäkseen siten auttamaan muita myös siinä.

Jaanan 12. kirja on, Kehittäjän oppiva asenne. Jaana haluaa paketoida kirjojen sivuille talteen niitä oppeja ja ajatuksia, joilla pääsee pureutumaan syvemmälle sekä tuotekehityksen saloihin että itsensä johtamiseen.

”Tee se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä”

KATJA

Katja Pasanen on kannustava mentaalivalmentaja, joka tuo parhaan esille sinusta. Katjalla on vahva kokemustausta urheilun puolella, minkä lisäksi hän on kouluttautunut muun muassa terveydenhuollon, psykologian ja johtamisen saralla, rakentaen kattavan asiantuntemuksen valmentamiseen. Ydinosaaminen Katjalla on mentaalivalmennuksessa ja työelämätaidoissa, itsetuntemuksessa, henkinen suorituskyvyssä ja vuorovaikutuksessa alati muuttuvassa ympäristössä. Valmennukset ja luennot innostavat ja oivalluttavat sekä jättävät vahvan läsnäolon ja luottamuksen jälkeensä. 

Katja on ollut useiden joukkueiden valmentajana, HPK:n naisten jääkiekkojoukkueen päävalmentajana ja luennoi laajalti itsensä johtamisesta.

”Sinun ei tarvitse olla valmis kerralla. Nauti matkasta”

Anna-Helena

Anna-Helena Saariaho on ihmisen biologian asiantuntija, mielen taitojen, aivojen hyvinvoinnin ja stressinsäätelyn valmentaja ja kouluttaja, joka puhuu hauskemman ja stressittömämmän elämän puolesta, hyvinvoinnin merkityksestä terveydelle sekä stressinsäätely- ja muiden itsesäätelytaitojen tärkeydestä.

Anna-Helenan koulutuksissa pohditaan mm. mitä on sisäinen hehku, miten sitä ylläpidetään ja mikä sen sammuttaa. Anna-Helena kannustaa ja kouluttaa ihmisiä kehittämään omaa itsetuntemustaan, stressinsäätelytaitojaan ja löytämään oman uniikin sisäisen hehkunsa, jotta elämä tuntuu kevyeltä, energiseltä ja merkitykselliseltä. Anna-Helena itse katsoo maailmaa uteliaan avarakatseisesti ja kehittää ja päivittää itseään, osaamistaan ja omaa hyvinvointiaan jatkuvasti tieteen ja käytännön kokemuksen kautta.

Anna-Helena on kulutukseltaan biologi, immunologi, Filosofian tohtori, LCF Life Coach, NLP master Practitioner, Value Trainer, jooga – ja naurujoogaohjaaja

Leena sarvi

Tyylikonsultti, juontaja, esiintymis- ja itsevarmuuskouluttaja ja mentori

Leena Sarvi on yksi Suomen tunnetuimmista näytösjuontajista. Leena Sarven ura muodin, kauneuden ja esiintymisen parissa alkoi huippumallina vuonna 1978 vieden hänet kuvausmatkoille ympäri maailman. Muotimallina Leena on poseerannut kaikille muotilehdille kotimaassa ja sekä myös ulkomailla mm. Ranskan Voguessa.  Leena on uransa aikana juontanut lukuisia näytöksiä, tilaisuuksia ja hänellä oli 90-luvulla oma TV- ohjelma ”Video Fashion Finland”. Leena Sarvi juonsi vuoden 2020 Miss Suomi -finaaligaalan suoran lähetyksen.  Leena Sarvi on tyylikonsultti, juontaja, esiintymis- ja itsevarmuus kouluttaja ja mentori.  Leenalla on alan vankka kokemus jo 40 vuoden ajalta.

Jutta Kyllönen

Juontaja, Cat Walk -kävelyopettaja

Miss International Finland 2019, ( top 15.) 

Miss Suomi 2019, ensimmäinen perintöprinsessa. 

Jutta on tullut tutuksi Miss Suomi 2019 -kilpailusta ja Matkalla Miss Suomeksi -sarjan juontajana 2020. Jutta edusti Suomea Japanissa Miss International -kilpailussa, jossa hän sijoittui hienosti top 15 parhaan joukkoon. Jutta on tunnettu upeasta Catwalk -kävelystään ja hän on toiminut Catwalk -valmentajana mm. Miss Suomi 2020 -kilpailijoille. Jutta on valmentajana selkeä ja inspiroiva. Jutan positiivisuus ja energisyys tarttuu. 

Verkkokauppa

tarjoaa sinulle

Badge
Löydä omat vahvuudet ja parempi itsetunto

Löydä sisäinen kuningattaresi

Löydä sisäinen kuningattaresi -valmennus on 5 viikon mittainen verkkokurssi, jonka tavoite on auttaa löytämään jokaisen omat vahvuudet ja kirkastamaan oman elämän unelmat sekä tavoitteet. Matkalle mukaan tarvitset hetken aikaa vain itsellesi, aina kun kuuntelet / teet harjoituksia. Valmennuksessa tehdään myös kirjoitusharjoituksia, joten on hyvä varata myös kynä ja paperia. Kaikki materiaali pysyy avoimena valmennuksen ajan ja voit palata aina halutessasi edellisviikon tehtäviin. Valmennuksessa pääset keskittymään tärkeimpään asiaan maailmassa – sinuun itseesi. Sinä olet arvokas. Valmennuksen tavoite on että minäkuvasi selkeytyy, itseluottamuksesi kasvaa ja kokonaisvaltainen hyvinvointisi paranee. Lue lisää valmennuksesta täältä.
35 € TILAA
Badge
Sukella catwalkin saloihin yhdessä Jutta Kyllösen kanssa

Catwalk by Jutta

Catwalk By Jutta – valmennuksessa sukelletaan catwalkin saloihin upean Jutan johdolla. Tällä 4 viikon valmennuskurssilla opettelet kantamaan itsesi kauniisti ja kääntymään korkokengillä kuin Miss Universe. Videoiden avulla voit ottaa oman aikasi ja kelata ja pysäyttää videon, milloin haluat. Kaiva itsevarmuutesi esiin ja kuvittele jokainen harjoitus niin kuin olisit esiintymässä ja ottamassa lavan haltuun. Laita musiikki soimaan taustalle ja lähde tutustumaan Jutan mukana Catwalkin saloihin! Lue lisää valmennuksesta täältä.
25 € TILAA
Badge
Löydä paras versio itsestäsi ja kohota itsevarmuuttasi

Basic Beauty

Onko unelmasi olla Miss Suomi? Haluaisitko olla rohkeampi? Onko haaveesi julkinen esiintyminen? Haluaisitko että sinulla on vahvempi itsetunto? Jos vastasit yhteen kysymykseen näistä kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle. Basic Beauty : Kuinka olla aidosti oma paras versio itsestäsi. Basic-valmennus on kattava kokonaisuus, joka sisältää joka viikko ison määrän harjoitteita, videoluentoja ja vinkkejä. Yhä useammassa ammatissa joudumme olemaan esillä ja pitämään puheita. Basic -verkkokoulutuksen osa-alueet tarjoavat useissa eri ammateissa toimiville oppeja esiintymiseen ja itsensä ilmaisemiseen. Koulutus tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden löytää itsevarman itsensä uudelleen elämän taitekohdassa. Lue lisää valmennuksesta täältä.
59 € TILAA